Velkommen til ABRAKADABRA BARNEHAGE
Om oss ABRAKADABRA BARNEHAGE
Kontaktinfo ABRAKADABRA BARNEHAGE

Uteområde

Abrakadabra barnehage har et frodig uteområde, med grantrær og bærbusker. Barna kan også trekke seg bort og være for seg selv. Det er også åpne områder hvor vi har klatrestativ, husker og sykkelsti. Vi har to vippedyr, og disse vil bli montert før utgangen av august.

Barnehagen ligger nært lysløypa i Stille dal. Skal vi på tur i fjæra, går vi bare over gangbrua og et lite stykke til…

Abrakadabra Barnehage: Her ser dere bilde av Abrakadabra barnehage i Sneveien 75, Stille Dal.

Klatrestativ: Her ute koser barna seg masse, de klatrer, kryper, åler seg og sklir i sklia!

Huskestativ for de yngste barna:
Her er huskestativet som er tilpasset de yngste barna i Abrakadabra barnehage.

Huskestativ for de eldste barna:
Her er huskestativet som er tilpasset de eldste barna i Abrakadabra barnehage.

Lavoen: Abrakadabra Barnehage har en flott Lavo som står oppe hele året innenfor barnehagens uteområde. Her forteller vi eventyr, synger sanger, spiser mat og varmer oss på kalde dager.